2013. június 13., csütörtök

Gyógyítás színekkel - rózsaszín

Mire használható ez a tiszta gyermeki mégis ártatlanul pajzán szín?

Csökkenti a feszültséget, kimerültséget, és javítja az önbecsülést. Segít, hogy megszabadulhassunk belső görcseinktől és a túlzott kötelezettségektől. A rózsaszín nyugtató hatással van a testre. Ez a szín még az izmokat is ellazítja. Erősíti a szív-és keringési rendszert, a tüdőt, a mellkast és a háti csigolyákat.

Azt olvastam, hogy nyugtató hatását felhasználják a börtönökben, az elvonókúrákon és az elmegyógyintézetekben is. Ééérdekes...

A rózsakvarc színe is rózsaszín. Ez a kristály a szív csakra köve. A kvarc-család "leglágyabb" tagja, nagymama-kőnek is hívják. Arról ismert, hogy az ön-elfogadást és a szeretetet erősíti, és mindezt mások felé is közvetíti.
Színét a kvarcba beépülő nyomelemnyi titán okozza. Öngyilkos kristálynak is nevezik, mert képes úgy átadni az energiáját, hogy még a színét is teljesen elveszti, átlátszóvá válik.

Viselhető ékszerként, használható marokkőként. A rózsakvarc növeli az érzékenységet, az empátiát, a romantikát. Óvja a szívet, regenerálja a vért, harmonizálja a szívritmust.2 megjegyzés:

annalíz írta...

Már jó ideje a rózsaszínt helyezem előnybe az öltözködésnél, bár a gyerekeim megmosolyognak ! Sőt ! A kislányom kerek-perec megmondta: Anya! Olyan vagy, mint egy nagy, rózsaszín habcsók ! De én szeretek habcsók lenni....

carpe diem írta...

Köszönöm! Nagyon aranyos !

Megjegyzés küldése

 
Copyright AZT HITTEM... 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .